Despre noi

ROCAL

De ce să alegi
ROCAL ?

Suntem o echipă bine pregătită pentru ați oferi servicii de calitate. Este foarte important să primiți sfatul potrivit atunci când vă alegeți sistemul de aer condiționat. Aici, la Rocal, vă putem ajuta să luați decizia corectă. Vă vom sfătui cu privire la cel mai bun și mai eficient mod de a vă răci sau încălzi casa sau afacerea.

  • Personal calificat și cu experiență
  • Oferim garanție lucrărilor efectuate
  • Prețuri corecte și accesibile

188

Case care au beneficiat de serviciile noastre

356

Aparate de aer condiționat montate

59

Pompe de căldură montate

500+

Clienți fericiți

Our Team

Meat Our Technicians

Sed risus augue, commodo ornare felis non, eleifend molestie metus. Donec nec purus porttitor, ultrices diam id, laoreet mi. Aenean sit amet enim quis massa pharetra eleifend.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Foarte util și informativ! Servicii excelente! Am făcut cea mai bună decizie să apelez la echipa rolcal..

Darius S.
Client

Recomand cu încredere ROCAL. Au fost foarte promți și profesioniști. Am montat ambele aparate de aer condiționat cu ei și sunt foarte.

Alina I.
Client

Am dorit sa investim intr-o pompa de caldura si am apelat la echipa rocal. Am primit cele mai bune sfaturi si am.

Mihai P.
Client

Întrebări
și răspunsuri

FAQ

Puterea aparatului de aer condiționat este variabilă în funcție de mai mulți factori. Înălțimea tavanului, construcția locuinței (biroului), dimensiunile, amplasarea ferestrelor și mulți alți factori care influențează puterea unui aparat de aer condiționat care să facă față la nevoia ta.

Sistemele de încălzire și răcire lucrează incredibil de greu pentru a-și îndeplini funcțiile pentru gospodăria ta. Oprirea constantă, pornirea și funcționarea continuă pot uza un aparat rapid și neașteptat dacă îngrijirea și întreținerea corespunzătoare sunt întârziate. Cu toate acestea, efectuând întreținere preventivă sau întreținând regulat sistemul, puteți maximiza ciclul de viață al unității de încălzire sau răcire și vă puteți proteja împotriva multor defecțiuni neașteptate.

Inspecțiile de întreținere preventivă efectuate în mod regulat pot descoperi scurgeri, rugină, putrezire, funingine, fire uzate și contacte electrice corodate.

Ori de câte ori instalăm un nou sistem de încălzire/răcire ni se pune mereu aceeași întrebare: „Cât va dura?”. Răspunsul simplu: depinde cât de bine îl întreții. Fiecare producător își face sistemul ușor diferit de celălalt și o parte ar putea dura mai mult decât alta. De exemplu, dacă un producător produce sisteme care au compresoare de proastă calitate, atunci speranța de viață generală ar putea scădea semnificativ, deoarece compresoarele sunt uneori mai scumpe de înlocuit decât sistemul în sine.

Iată un grafic care prezintă speranța medie de viață a sistemelor HVAC, pe baza cantității de întreținere pe care o utilizați, a mediilor naționale și a estimărilor vechi simple. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt estimări, nu garanții. Marca dvs. poate duce la o speranță de viață mai mare sau mai mică.

  • Schimbarea filtrului în mod regulat (1-3 luni)
  • Obținerea de reglaje/servire sezonieră
  • Îndepărtați resturile de pe unitatea exterioară
  • Verificarea și înlocuirea izolației cu agent frigorific după caz

Fără întreținere (15-18 ani) Întreținere mică ( 18-20 ani) Întreținere puțin ( 20-25 ani ) Întreținere ridicată (25+ ani)

În cele mai multe cazuri, cu siguranță nu. Sistemele de răcire de astăzi sunt mai complicate de întreținut și necesită, de obicei, atenție de specialitate pentru a se conforma cu reglementările federale, cum ar fi Legea privind aerul curat, care interzice eliberarea agenților frigorifici în atmosferă. Un tehnician de service certificat de EPA ar trebui chemat la primul semn de problemă.

ÎNAPOI SUS